Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 74 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Sommerhus i træ, bygget 1985 og delvist renoveret i 2010, beliggende på en dejlig naturgrund med græsplæne i ferieområdet Vejlby Klit. Til huset hører en skøn overdækket terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trævægge og -lofter. På gulvene er der trælaminat i spise-/opholdsstue og værelser, vinyl i køkken samt rødbrunt flisegulv i badeværelse. Nyrenoveret badeværelse (2010) med bruser, vaskemaskine, gulvvarme og direkte adgang til husets sauna. Det nyrenoverede køkken (2010) er kombineret med spise-/opholdsstuen og bl. a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og varmluftovn. Opholdsstuen er smagfuldt indrettet med nye møbler, brændeovn, DVD-afspiller, fladskærms-TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 med 2 etagesenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og gynge. Dette sommerhus er ideelt for dem, der ønsker at holde ferie i et dejligt roligt område, men samtidig ikke vil give afkald på mange af de aktivitetsmuligheder, Vejlby Klit kan byde på om sommeren. Med kun 500 m til havet egner huset sig ligeledes fremragende til en badeferie ved områdets dejlige sandstrand.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !