Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 76 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 700 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Sommerhus i træ, bygget i 1986, beliggende på en dejlig naturgrund med græsplæne. Til huset hører såvel syd- som østvendt og til dels overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog vinyl i køkken og gang. Dels trævægge, malede vægge eller tapetserede vægge. Trælofter. Husets køkken, hvorfra der er direkte udgang til den store terrasse, er udstyret med bl.a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Opholdsstuen er meget hyggeligt indrettet og indeholder brændeovn, TV med parabol (analog), DVD-afspiller og radio. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, vaskemaskine og adgang til husets sauna. Huset sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 køjesenge. Desuden solarium til rådighed. Til de mindste feriegæster findes der barnesenge og høj barnestol samt sandkasse og gynge på grunden. Vejlby sommerpark ligger kun ca. 2 km fra huset, her kan I fiske, leje rideheste, køre i hestevogn eller på funbikes, spille minigolf og besøge dyrene i parkens kæledyrs-zoo. Kort sagt et væld af aktivitetsmuligheder for børn og barnlige sjæle.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !