Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 80 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Dette hyggelige sommerhus i træ, bygget i 1993, ligger på en stor naturgrund med græsplæne. Til huset hører såvel østvendt samt til dels overdækket sydvendt terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med lyst træ. Trægulve. Lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche, 2-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Gæstetoilet. Det lyse køkken, med direkte adgang til den østvendte terrasse er kombineret med spise-/opholdsstuen og bl.a. udstyret med mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Spiseafdelingen er udstyret med et langt, antikt plankebord, hvor der er god plads til at nyde dagens måltider. I forlængelse af spiseafdelingen ligger husets rummelige, meget hyggeligt indrettede opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (analog), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med 2 køjesenge. Af yderligere udstyr kan vaskemaskine, tørretumbler og solarium nævnes. Til de mindste findes der barneseng, høj barnestol samt gynge og sandkasse. Sommerhuset ligger roligt i det familievenlige ferieområde Vejlby Klit på en smal stribe land mellem Vesterhavet og Ferring sø. Her kan I slappe af, vandre, bade osv.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !