Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Dette dejlige sommerhus med spa er bygget i sten i 1993 og ligger på en skøn klitgrund i sommerhusområdet Vejlby Klit, kun 100 m fra Vesterhavet. Til huset hører et stort, åbent terrasseareal, dels med læhegn på vest-, syd- og østsiden af huset. Endvidere er der en lille, overdækket terrasse med havemøbler. Indvendig er vægge og lofter beklædt med lyst træ. I stue og køkken er der trægulv, gulvtæpper i soveværelserne samt opvarmet klinkegulv i sparummet og på badeværelset. Stor spaafdeling med 4-pers. spa, TV, hyggehjørne og tilstødende ekstra rum med solarium. Fra spaafdelingen er der direkte adgang til badeværelset med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler samt direkte adgang til husets sauna. Det dejlige køkken er kombineret med stuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV med parabol (analog), video, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til den overdækkede terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til de små feriegæster. Et virkelig skønt sommerhus, beliggende i hjertet af Vejlby Klit op til de store klitter. Stranden er en meget fin sandstrand med mange læfyldte gryder og er et af de bedste steder langs Vesterhavet til at finde rav - især efter et stormvejr.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !