Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Virkeligt dejligt og stort sommerhus i træ, bygget i 1987 og moderniseret i 1994, beliggende på en naturgrund i et virkelig attraktivt område i et stort veludbygget sommerhusområde med kort afstand til såvel forretninger som til Vesterhavet. Til huset hører åbent terrasseareal med havemøbler. Pæne lyse tæpper overalt samt lyse trævægge og -lofter. Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og direkte adgang til husets sauna. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, fryser og mikrobølgeovn. Dejlig stor og pænt møbleret stue med brændeovn, TV med parabol (analog) og stereoanlæg med CD-afspiller samt udgang til husets store, lækre udestue. Fra udestuen er der udgang til dejlig sydvendt terrasse. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 4 køjepladser. Vaskemaskine til rådighed. Sandkasse og gynge til børnene. Et dejligt sommerhus til såvel 1 som 2 familier, der er beliggende i et område med gode aktivitetsmuligheder, bl.a. badning, fiskeri samt skønne vandreture langs vandet.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !