Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 50 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Kun 300 m fra Vesterhavet ligger dette dejlige og velholdte sommerhus i træ på en naturgrund. Huset er bygget i 1986 og tilbygget med bl.a. spa-afdeling i 2000. Renoveret i 2005/06. Åben terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper, dog er der vinylgulv i køkkenet og parket i gangen. Dejligt badeværelse med opvarmet flisegulv, bruseniche og 2-pers. spa samt adgang til husets sauna. Desuden gæstetoilet med vaskemaskine. Det moderne køkken er udstyret med opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I den velmøblerede opholdsstue findes brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video og fladskærms-TV med parabol (digital). Endvidere sandwich-solarium, tørretumbler, fryser, barneseng, høj barnestol, puslebord, babybadekar, strygejern og strygebræt. 4 gode soverum; 1 med dobbeltseng, 2 med hver 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Sandkasse, gynge og 2 cykler. Varmepumpe (sikrer billig opvarmning) og aircondition. Carport. For husets lejere er der gratis adgang til svømmehal og rabatordning til solarium, motionscenter og bowling.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !