Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 73 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Kun 10 min. gang fra Vesterhavet ligger dette dejlige, komfortable hus, der er en god base for en vellykket ferie, uanset årstiden. Huset er beliggende på en stor naturgrund med udsigt over fjorden fra såvel huset som grunden. Huset er velindrettet med trægulve, trævægge og trælofter til kip. Det funktionelle badeværelse har gulvvarme, bruseniche og er beklædt med klinker. Køkkenet er bl.a. indrettet med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Stuen er særdeles rummelig og er bl.a. udstyret med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt radio med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge, samt alkove med 1 soveplads i stuen. Desuden tørretumbler og vaskemaskine til rådighed. Sandkasse og gynge på grunden. Der er installeret klimaanlæg i huset. Der er dejlige terrasser, hvor I kan nyde solen, og på grunden forefindes stangtennis, badmintonnet og 2 små fodboldmål. Der er mange muligheder for aktiviteter i området, hvoraf kan nævnes lysstøberi, hesteudlejning, fiskesø og ikke mindst den storslåede natur.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !