Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 88 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Flot og lyst sommerhus beliggende på en stor naturgrund kun 150 m fra Vesterhavet. Huset er smagfuldt, funktionelt og hyggeligt indrettet. Fra stue og terrasse er der en flot udsigt over klitterne. Her kan I slappe af og ikke mindst vigtigt: Holde ferie. Badeværelse med vaskemaskine. I køkkenet er der bl. a. fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. I stuen er er stengulve med tæpper, brændeovn, TV med parabol, DVD-afspiller og stereoanlæg. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soverum med dobbeltseng samt 1 sofa i stuen. Uden for huset er der 2 dejlige terrasse samt gynge og sandkasse. Fra denne dejlige feriebase er der kun 5 min. gang til Vesterhavet, der uanset årstiden er en oplevelse i sig selv. Desuden er der 10 min. gang til Ferring Sø samt 5 min. til nærmeste indkøbscenter med købmand, caf og små butikker.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !