Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 130 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Skønt og hyggeligt indrettet sommerhus i sten, bygget i 1992, med en dejlig beliggenhed på en natur-/klitgrund i et attraktivt område - kun 300 m fra havet. Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe, der reducerer strømomkostningerne. Til huset hører en åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der klinkegulve overalt samt vandskurede vægge og trælofter. 2 dejlige, lyse badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene badeværelse er endvidere indrettet med 1-pers. spa og direkte adgang til husets sauna. Endvidere står vaskemaskine, tørretumbler og solarium til rådighed. Det dejlige køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Den hyggelige opholdsstue er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra stuen er der udgang til terrassen. Gratis WLAN-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. Det dejlige sommerhus har en ugeneret beliggenhed, men alligevel tæt på mange aktivitetsmuligheder, bl.a. heste- og cykeludlejning samt tennis. Endvidere er der gode surf- og fiskemuligheder på Ferring Sø og drageflyvning i Bovbjerg.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !