Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 125 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

ENERGIVENLIGT sommerhus med swimmingpool og sauna, kun 300 m fra Vesterhavet. Strømbesparende varmepumpe/varmegenvinding til opvarmning af swimmingpoolen og opholdsstuen reducerer eludgiften. Huset, som er bygget i 1986, ligger på en stor naturgrund i et dejligt område. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trælofter og -vægge. Tæppebelagte gulve i værelser, ellers trægulve. Pænt badeværelse med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Fra badeværelset er der direkte adgang til husets sauna. I separat pool-afdeling findes swimmingpoolen (5,7 x 3 x 1,4 m). Veludstyret køkkenafdeling med fryser, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Pæn, velmøbleret opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg, video, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Endvidere forefindes vaskemaskine, barneseng og høj barnestol. Huset er indrettet med 4 gode soverum, 2 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med 2 køjesenge. Til børnene er der gynge. Et virkelig dejligt sommerhus beliggende i et område, der på alle årstider byder på mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !