Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejlby Fed Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Fyn & øer Vejlby Fed
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 10 Soverum    
Areal 89 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejlby Fed Fyn & øer Danmark

Virkelig dejligt sommerhus i træ, bygget i 1987, beliggende på en naturgrund i børnevenlige omgivelser, kun 400 m fra en fin, bred strand og klitområde. På alle sider af huset er der store, åbne terrassearealer med diverse havemøbler. Fra stuen er der endvidere udgang til en overdækket terrasse. Indvendig er der trælofter overalt samt dels trævægge, dels malede vægge. I opholdsstuen og køkkenet er der hvidt trælaminatgulv og gulvtæpper i soveværelserne. Badeværelset er indrettet med bruseniche og vaskemaskine samt direkte adgang til husets sauna. Det lyse, indbydende køkken med udgang til terrassen er kombineret med stuen og bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, mikrobølgeovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Ekstra fryser til rådighed. Opholdsstuen er bl.a. indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 værelse med 2 køjesenge. Endvidere anneks med dobbeltseng. Solarium til rådighed. Til de små feriegæster står barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til rådighed. Det hyggelige sommerhus ligger i Vejlby Klit, der er et sammenhængende klitområde med høje klitter og Vesterhavet mod vest, Ferring Sø mod syd og de store vådområder med fugletræk mod øst og nord.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejlby Fed


Ved Vejlby Fed Strand ved Båring Vig ligger Vejlby Fed Camping, samt et sommerhusområde.
Der forefindes offentlig parkering ved campingpladsen, tæt på stranden.
Derudover er der kiosk på campingpladsen, og der forefindes legeplads og petanquebane ved stranden. Campingpladsens aktiviteter kan benyttes mod betaling.
Der er borde og bænke til medbragt mad og en dejlig badebro af træ.
Stranden er en sandstrand og ekstrem børnevenlig pga. det lave vand på nordkysten af Fyn.


Video - Vejlby Fed Fyn & øer
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !