Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Vejers Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Vejers Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 14 Soverum    
Areal 303 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Vejers Strand Vestjylland Danmark

Absolut topklasse! Renoveret luksussommerhus med masser af muligheder. Dette attraktive sommerhus, som er velegnet til flere familier, har en unik og ugenert beliggenhed mindre end 5 min. gang fra en af Vestkystens bedste badestrande og Vejers by. Husets størrelse, 303 m2 fordelt på 3 plan, gør det muligt at tilbyde mange aktiviteter for alle gæster. Ud over den dejlige poolafdeling med swimmingpool (7 x 3 x 1,3 m), lækker 2-pers. spa, bruser og adgang til sauna, byder huset på et aktivitetsrum med bl.a. billard, bordtennis og dart. 2 hyggelige opholdsstuer med brændeovn, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller, Nintendo Wii og TV med parabol (digital). Desuden gratis internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Huset er meget lyst og venligt indrettet med lyse vægge og lofter. Der er trægulve overalt i huset, dog klinkegulve i alle baderum samt køkken og poolafdeling. Huset har 6 gode og rummelige soveværelser; alle med dobbeltsenge og skabe. Det ene soveværelse er endvidere udstyret med 1 køjeseng. Køkken/alrum med direkte adgang til poolafdelingen. Det moderne køkken indeholder bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser og keramisk kogeplade med induktion samt pyrolyseovn. Ekstra køle-/fryseskab i underetagen. I forbindelse med 1. sal har huset en skøn, ugenert solterrasse med havemøbler og en flot udsigt over området. Der forefindes hele 3 badeværelser, fordelt på både stueetage og 1. sal. Endvidere vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Til de små feriegæster er der barneseng, høj barnestol og gynge. Sommerhuset blev totalt renoveret i 2005, hvor der blev installeret ventilations-/luftforbedringssystem tilkoblet alle husets rum, hvilket sikrer et sundt og friskt indeklima. Huset opvarmes vha. olie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Vejers Strand


Vejers Strand er et feriested i Sydvestjylland, beliggende i Oksby Sogn direkte ud til Vesterhavet mellem Blåvands Huk og Henne Strand. Stedet ligger i Varde Kommune og tilhører Region Syddanmark.

Vejers Strand har i århundreder været udgangspunkt for et omfattende sæsonfiskeri, som ebbede ud i slutningen af 1800-tallet. Samtidig begyndte de første turister at komme til Vejers, på grund af den brede sandstrand og det gode badevand, som efter vestkystforhold er børnevenligt.

Det første sommerhus blev opført i 1910. Vejers Strand består i dag af et mindre byområde med indkøbsmuligheder, Vejers Strandhotel og flere restauranter, turistbutikker, grillbarer m.v. De oprindelige sommerhusområder ligger i klitterne ud til vandet, men de er suppleret med område længere inde i land.

Bebyggelsen Vejers, som ligger nogle få kilometer inde i landet, er i dag en spøgelsesby midt i det militære øvelsesterræn, som hører til Hærens Kampskole i Oksbøllejren.

Vejers Strand er velbesøgt af turister, og som ved andre vestkystbyer ikke mindst at tyske turister. På Vejers Sydstrand er det tilladt at køre i bil på selve stranden, mens nordstranden er bilfri.


Video - Vejers Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !