Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trans Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trans
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 56 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trans Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i træ, bygget i 1970 og moderniseret i 2004 med bl.a. nye trægulve og maling af vægge og lofter i lyse farver. Huset ligger i et sommerhusområde med stor fælles legeplads med rutchebane og bålplads i midten og med en utrolig flot udsigt over havet fra både stuen og terrassen, som er udstyret med diverse havemøbler. Badeværelse med bruseniche. Funktionelt køkken med mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet og er udstyret med brændeovn, samt 23" fladskærms-TV med parabol (digital) og indbygget DVD-/CD-afspiller. 3 gode værelser; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Vaskemaskine til rådighed. Et dejligt sommerhus beliggende kun 150 m fra stranden i en utrolig flot natur med mange aktivitetsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trans
Video - Trans Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !