Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Trans Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Trans
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 56 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Trans Vestjylland Danmark

Her kan I sidde i sofaen og se Vesterhavet! Nyopført hus fra 2005 med pænt inventar. Stuen er velmøbleret og der er brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. I køkkenet, som ligger i forbindelse med stuen er der bl.a. fryser, mikrobølgeovn og god skabsplads. Der er tre værelser med 2 sovepladser i hvert, det ene med køjer og alle med god skabsplads. Badeværelse med dejlig bruseniche. Der er dejlige terrasser på tre sider af huset, som ligger på en kæmpestor fælles naturgrund med direkte adgang til Vesterhavet. Der er fælles bålplads, boldbaner, sandkasse og legeredskaber. Huset ligger midt i skøn natur, og der er mulighed for mange dejlige gåture bl.a. til Bovbjerg fyr.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Trans
Video - Trans Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !