Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Torsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Torsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 149 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Torsminde Vestjylland Danmark

På den smalle tange mellem hav og fjord ved fiskerbyen Thorsminde ligger dette enestående arkitekttegnede hus. Uden for huset er der 2 store åbne terrasser, den ene sydøstvendt, den anden sydvestvendt, samt en carport. Indvendig er lofter og vægge hvide, og i hele huset er der sorte klinker med gulvvarme. Der er 2 gode badeværelser, det ene med 1-pers. spa og indgang til sauna. Det andet er udstyret med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Det store åbne køkken-alrum er indrettet med køkken og spiseafdeling i den ene ende. Her er der både komfur med glaskeramiske kogeplader, fryser, varmluftovn, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Den anden afdeling er indrettet med to flotte sofaer og med stort fladskærms-TV med parabol (digital), DVD-afspiller og CD-afspiller. Via de specielle vinduer opnås et fantastisk lysindfald. Huset har to dejlige store soveafdelinger i hver sin ende af huset, hver med 2 værelser med dobbeltseng, og begge soveafdelinger har sit eget badeværelse. Dette gør, at huset er velegnet for 2 familier. Et hus, der overalt bærer præg af kvalitet og mange fine detaljer. Huset ligger for enden af en blind vej.





Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport Cykler



Ferie i Torsminde


Thorsminde (eller Torsminde) ligger i Nordvestjylland og er en fiskeriby med ca 400 fastboende indbyggere. Den ligger omtrent midt på landtangen der adskiller Nissum Fjord og Vesterhavet; Byen ligger i Sønder Nissum Sogn og er en del af Holstebro Kommune i Region Midtjylland.

Tidligere lå Thorsminde i Ulfborg-Vemb Kommune.

I 1868 forsøgte et engelsk handelsselskab at etablere en sluse til at regulere vandstanden i Nissum Fjord, men dette projekt blev opgivet i 1885 på grund af tilsanding . Først i 1930 reetablerede den danske stat slusen med to afvandingsgennemløb og en kammersluse til skibene. Samtidig byggede staten også to læmoler på havsiden, og dermed startede fiskeriet fra stedet. Det voksede støt gennem årene og i 1960'erne var behovet for udbygninger så stort, at det til sidst lykkedes for lokale kræfter at få gennemført byggeriet af et havnebassin uden for slusen i 1967 – Vesthavnen.

Ud for Thorsminde strandede under Napoleonskrigene de to britiske orlogsfartøjer HMS St George (98 kanoner) og HMS Defence (74 Kanoner), tilhørende den britiske Østersøflåde 23. og 24. december 1811 under en voldsom storm. Det var den største stranding på vestkysten, og næsten hele besætningen på ca. 1.300 mand omkom. Der er i 1937 rejst en mindesten ud for forlisstedet, og i Torsminde Strandingsmuseum vises udstilling om katastrofen og andre strandinger i området, der også var berørt af søslag under 1. verdenskrig.



Video - Torsminde Vestjylland




Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !