Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Torsminde Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Torsminde
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 160 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Torsminde Vestjylland Danmark

Virkelig stort, flot indrettet sommerhus i sten, bygget i 1960 og renoveret i 1999. Huset ligger på en havegrund midt mellem hav og fjord på en landtange, tæt på sluserne i fiskerbyen Thorsminde. Med kun 200 m til Vesterhavet og 400 m til fjorden, er huset en virkelig perle for lystfiskere, naturelskere og folk, der gerne vil bade. Til huset hører en dejlig, lukket terrasse med havemøbler. Indvendig er der opvarmet trægulv i køkken/alrum, trægulv i stuen, gulvtæpper på værelserne, lyse, malede vægge samt trælofter. To virkelig dejlige badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Dejligt, stort køkken/alrum med virkelig god plads og udgang til terrassen. Køkkenafdelingen er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Redskabsrum/grovkøkken med vaskemaskine, tørretumbler, ekstra fryser og ekstra komfur samt mulighed for at rengøre fisk. Køkken/alrummet er kombineret med stuen, der er indrettet med komfortable møbler, TV med parabol (analog), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. 3 ekstra TV til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode, store soveværelser: 2 med dobbeltseng samt 1 med 2 køjesenge. Huset opvarmes med fjernvarme. Et virkelig dejligt sommerhus på alle årstider. Huset har en central beliggenhed tæt på mange aktivitetsmuligheder, bl.a. badeland og shopping.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Torsminde


Thorsminde (eller Torsminde) ligger i Nordvestjylland og er en fiskeriby med ca 400 fastboende indbyggere. Den ligger omtrent midt på landtangen der adskiller Nissum Fjord og Vesterhavet; Byen ligger i Sønder Nissum Sogn og er en del af Holstebro Kommune i Region Midtjylland.

Tidligere lå Thorsminde i Ulfborg-Vemb Kommune.

I 1868 forsøgte et engelsk handelsselskab at etablere en sluse til at regulere vandstanden i Nissum Fjord, men dette projekt blev opgivet i 1885 på grund af tilsanding . Først i 1930 reetablerede den danske stat slusen med to afvandingsgennemløb og en kammersluse til skibene. Samtidig byggede staten også to læmoler på havsiden, og dermed startede fiskeriet fra stedet. Det voksede støt gennem årene og i 1960'erne var behovet for udbygninger så stort, at det til sidst lykkedes for lokale kræfter at få gennemført byggeriet af et havnebassin uden for slusen i 1967 – Vesthavnen.

Ud for Thorsminde strandede under Napoleonskrigene de to britiske orlogsfartøjer HMS St George (98 kanoner) og HMS Defence (74 Kanoner), tilhørende den britiske Østersøflåde 23. og 24. december 1811 under en voldsom storm. Det var den største stranding på vestkysten, og næsten hele besætningen på ca. 1.300 mand omkom. Der er i 1937 rejst en mindesten ud for forlisstedet, og i Torsminde Strandingsmuseum vises udstilling om katastrofen og andre strandinger i området, der også var berørt af søslag under 1. verdenskrig.Video - Torsminde Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !