Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thyborøn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thyborøn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 178 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 125 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thyborøn Vestjylland Danmark

Pænt byhus, bygget 1954 og moderniseret 2008, beliggende i udkanten af den driftige fisker- og turistby Thyborøn, kun 125 m fra vandet. Fra huset er der udsigt til vandet. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der trægulv og klinker i kælder, væggene er malede i lyse farver, og lofterne er dels hvidmalede, dels af træ. Huset er med høj kælder, indeholdende 2 store værelser, 1 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng og 1 enkeltseng, et lækkert sparum med dejlig 2-pers. spa og bruser, samt et depotrum. Stueetagen indeholder en dejlig stor opholdsstue med virkelig flotte møbler. Det lækre køkken ligger i åben forbindelse med stuen og indeholder bl. a. fryser, komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Derudover er der en gang med trappe til såvel kælder som 1. sal samt et mindre badeværelse. 1. sal rummer en dejlig stue med flot udsigt over vandet, 1 pænt værelse med dobbeltseng samt et gæstetoilet. TV med fællesantenne og stereoanlæg med CD-afspiller til rådighed. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol, sandkasse, gynge og trampolin. Af yderligere udstyr kan nævnes vaskemaskine og tørretumbler. Huset ligger i gåafstand til byens centrum og havnen med dens muligheder for aktiviteter og underholdning. Af attraktioner kan nævnes Nordsøakvariet, mulighed for havfiskeri, hyggelige restauranter mm. Huset opvarmes med billig fjernvarme, så det egner sig som feriebolig på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i ThyborønSneglehuset
Thyborøn er en by i Nordvestjylland, beliggende ved Limfjordens udløb til Vesterhavet. Den ligger i Region Midtjylland og tilhører Lemvig Kommune.

Byen er opstået om havnen nordligst på Harboøre Tange ved Thyborøn Kanal. Havnen blev anlagt i 1915-1918 og er med over 110 hjemmehørende fiskefartøjer, med en samlet tonnage på ca. 15.000 BT. en af danmarks største fiskerihavne. På havnen ligger ankeret fra den russiske orlogsfregat, Alexander Newski, der forulykkede 25. november 1868, ud for Harboøre Tange. Det blev fundet i 1958 og måler fem meter og vejer fem tons.

Byen er kendt for VLTJ, Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane, der er udødeliggjort af folkemusikgruppen Tørfisk, som også har hjemsted i Thyborøn.

Ved Thyborøn ligger Thyborøn-fæstningen, der er en af de største der blev anlagt af tyskerne under 2. verdenskrig. For at forsvare indsejlingen til Limfjorden blev der bygget 66 store og 40 mindre bunkere og kanonstillinger.Video - Thyborøn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !