Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thyborøn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thyborøn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 133 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thyborøn Vestjylland Danmark

Virkelig dejligt, stort, 2-etages sommerhus i sten, bygget i 1938, men total renoveret i 1991 og løbende vedligeholdt. Huset har en utrolig god beliggenhed i udkanten af den driftige fisker- og turistby Thyborøn med mange aktivitetsmuligheder året rundt. Huset ligger på en klitgrund med en dejlig, lukket have med gode havemøbler - kun ca. 100 m fra det brusende Vesterhav og med direkte adgang til klitterne. Til huset hører åbent terrasseareal. Indvendig er der overalt lyse trægulve og -lofter samt hvidmalede vægge. Dejligt, stort badeværelse med bruser og gulvvarme. Det dejlige køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Stort bryggers med fryser og vaskemaskine, herfra er der udgang til haven og terrassen. Dejlig spisestue og opholdsstue i stueetagen. Opholdsstuen er indrettet med pæne møbler, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Fra forgangen fører en trappe op til 1. sal, her finder I husets 3 soveværelser (2 med dobbeltseng og 1 med dobbeltseng samt 1 enkeltseng). Fra ét af værelserne er der havkig. På 1. sal er der endvidere et gæstetoilet. Barneseng, høj barnestol, gynge, sandkasse og legehus til børnene. Fra haven kan I gå direkte ud i klitterne og ned til havet, hvor I kan bade og fiske eller blot nyde den smukke natur. Thyborøn byder på mange attraktioner for såvel børn som voksne, bl.a. Jyllandsakvariet, "Sneglehuset", havnen og de mange forretninger. Huset opvarmes med olie og egner sig derfor godt til ferie på alle årstider. Huset er endvidere velegnet til lystfiskere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i ThyborønSneglehuset
Thyborøn er en by i Nordvestjylland, beliggende ved Limfjordens udløb til Vesterhavet. Den ligger i Region Midtjylland og tilhører Lemvig Kommune.

Byen er opstået om havnen nordligst på Harboøre Tange ved Thyborøn Kanal. Havnen blev anlagt i 1915-1918 og er med over 110 hjemmehørende fiskefartøjer, med en samlet tonnage på ca. 15.000 BT. en af danmarks største fiskerihavne. På havnen ligger ankeret fra den russiske orlogsfregat, Alexander Newski, der forulykkede 25. november 1868, ud for Harboøre Tange. Det blev fundet i 1958 og måler fem meter og vejer fem tons.

Byen er kendt for VLTJ, Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane, der er udødeliggjort af folkemusikgruppen Tørfisk, som også har hjemsted i Thyborøn.

Ved Thyborøn ligger Thyborøn-fæstningen, der er en af de største der blev anlagt af tyskerne under 2. verdenskrig. For at forsvare indsejlingen til Limfjorden blev der bygget 66 store og 40 mindre bunkere og kanonstillinger.Video - Thyborøn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !