Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thyborøn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thyborøn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 113 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 800 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thyborøn Vestjylland Danmark

Sommerhus i sten, bygget i 1964 og renoveret i 2007, beliggende på en natur-/havegrund i udkanten af den driftige fisker- og turistby Thyborøn, tæt på havet og en virkelig fin badestrand. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulv i stue og køkken samt gulvtæpper på værelserne. Endvidere er der hvidmalede vægge og lofter. Badeværelset er indrettet med bruseniche. Vaskemaskine til rådighed. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og køle-/fryseskab. Opholdsstuen er indrettet med brændeovn, TV og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soveværelse med dobbeltseng samt 2 med hver 2 enkeltsenge. Garage på grunden. Sommerhuset ligger ca. 1 km fra centrum af Thyborøn med dens travle fiskerihavn, mange forskellige forretninger, cafer, ishuse og kiosker. Der er endvidere mange aktivitetsmuligheder i byen, bl.a. Nordsøakvariet, kystcentret og Sneglehuset. Der er gode muligheder for fiskeri fra såvel strand som fra moler, eller I kan tage på havet med en fiskekutter. Bemærk: Huset opvarmes med fjernvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i ThyborønSneglehuset
Thyborøn er en by i Nordvestjylland, beliggende ved Limfjordens udløb til Vesterhavet. Den ligger i Region Midtjylland og tilhører Lemvig Kommune.

Byen er opstået om havnen nordligst på Harboøre Tange ved Thyborøn Kanal. Havnen blev anlagt i 1915-1918 og er med over 110 hjemmehørende fiskefartøjer, med en samlet tonnage på ca. 15.000 BT. en af danmarks største fiskerihavne. På havnen ligger ankeret fra den russiske orlogsfregat, Alexander Newski, der forulykkede 25. november 1868, ud for Harboøre Tange. Det blev fundet i 1958 og måler fem meter og vejer fem tons.

Byen er kendt for VLTJ, Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane, der er udødeliggjort af folkemusikgruppen Tørfisk, som også har hjemsted i Thyborøn.

Ved Thyborøn ligger Thyborøn-fæstningen, der er en af de største der blev anlagt af tyskerne under 2. verdenskrig. For at forsvare indsejlingen til Limfjorden blev der bygget 66 store og 40 mindre bunkere og kanonstillinger.Video - Thyborøn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !