Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Thyborøn Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Thyborøn
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Thyborøn Vestjylland Danmark

Hyggeligt, attraktivt sommerhus i sten, bygget i 1960 og totalt renoveret i 2004, beliggende på en grund med en dejlig, lukket og ugenert have i den driftige fisker- og turistby Thyborøn. Huset ligger med kort afstand til havet, fjorden, havnemiljøet og forretninger. Til huset hører åbent terrasseareal med diverse havemøbler. Trælofter og malede vægge. Dels trægulve og dels gulvtæpper. Godt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt, stort og moderne køkken med bl.a. opvaskemaskine, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. Pænt møbleret opholdsstue med TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Barneseng, høj barnestol, vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng, 1 værelse med 2 enkeltsenge (boxmadrasser) og 1 værelse med køjeseng. Garage på grunden. Et virkelig dejligt hus på alle årstider for såvel lystfiskere som naturelskere.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i ThyborønSneglehuset
Thyborøn er en by i Nordvestjylland, beliggende ved Limfjordens udløb til Vesterhavet. Den ligger i Region Midtjylland og tilhører Lemvig Kommune.

Byen er opstået om havnen nordligst på Harboøre Tange ved Thyborøn Kanal. Havnen blev anlagt i 1915-1918 og er med over 110 hjemmehørende fiskefartøjer, med en samlet tonnage på ca. 15.000 BT. en af danmarks største fiskerihavne. På havnen ligger ankeret fra den russiske orlogsfregat, Alexander Newski, der forulykkede 25. november 1868, ud for Harboøre Tange. Det blev fundet i 1958 og måler fem meter og vejer fem tons.

Byen er kendt for VLTJ, Vemb-Lemvig-Thyborøn Jernbane, der er udødeliggjort af folkemusikgruppen Tørfisk, som også har hjemsted i Thyborøn.

Ved Thyborøn ligger Thyborøn-fæstningen, der er en af de største der blev anlagt af tyskerne under 2. verdenskrig. For at forsvare indsejlingen til Limfjorden blev der bygget 66 store og 40 mindre bunkere og kanonstillinger.Video - Thyborøn Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !