Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sunds Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sunds
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 54 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 450 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sunds Vestjylland Danmark

Pænt sommerhus i træ, bygget i 1981 og løbende moderniseret, beliggende på en hyggelig, mindre havegrund. Til huset hører overdækket terrasse med havemøbler og gasgrill. Huset er indrettet med både trægulv, gulvtæpper og klinkegulv. Pænt badeværelse med bruseniche. Pænt og velfungerende køkken med bl.a. mikrobølgeovn og fryser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, der er indrettet med pæne møbler, TV med parabol (digital) og brændeovn. 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med dobbelt sovesofa. Endvidere 1 soveplads i stuen. Barneseng, høj barnestol og børnebord og -stole til rådighed. Et virkelig dejligt sommerhus få meter fra Sunds med bade- og windsurfingmuligheder. Der er endvidere kort afstand til den driftige handelsby Herning med mange muligheder for hele familien.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sunds
Video - Sunds Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !