Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sunds Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sunds
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 84 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 20 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sunds Vestjylland Danmark

Kun 20 m fra Sunds Sø og med panoramaudsigt herover ligger dette dejlige familiesommerhus. Huset er bygget i træ/sten, moderniseret i 2002 og opført på en naturgrund med græsplæne. Til huset hører en åben terrasse og en skøn udestue med havemøbler. Indvendig er der gulvtæpper på værelser, klinkegulv i gang og stue samt trægulv i køkken/alrum. Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Godt udstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og fryser. Køkkenet er kombineret med den rummelige og hyggeligt indrettede stue med brændeovn, TV med parabolantenne samt stereoanlæg med CD-afspiller. Huset har 2 gode soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere robåd og udendørs fiskerenseplads. Et dejligt sommerhus i et naturskønt område med gode fiskemuligheder. Desuden ligger Legoland og Givskud Zoo i nærheden.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sunds
Video - Sunds Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !