Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stauning Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Stauning
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 136 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stauning Vestjylland Danmark

På en dejlig naturgrund med græsplæne, kun 250 m fra Ringkøbing Fjord og få minutters gang fra den lille, hyggelige havn i Stavning, ligger dette flotte sommerhus. Huset er bygget i træ med stråtag i 2006 og har en dejlig, åben terrasse med havemøbler. Opvarmet klinkegulv overalt, dog gulvtæppe på værelserne og på 1. sal. Lækkert badeværelse med bruseniche, gulvvarme, 2 pers. spa og direkte adgang til sauna. Stort, velfungerende køkken med bl.a. komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Køkkenet er kombineret med spiseafdelingen, hvor der er god plads. Her er der brændeovn og TV med parabol (digital). 1. salen er indrettet med en hyggelig opholdsstue med gode møbler, hvor man kan sidde og slappe af og nyde udsigten over Ringkøbing Fjord. Her findes TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Endvidere er der på 1. sal 1 værelse med 2 enkeltsenge og gæstetoilet. Desuden 2 gode store værelser med dobbeltseng og stort anneks med 2 enkeltsenge. Grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler. Til de mindste feriegæster er der sandkasse, barneseng og høj barnestol. Et moderne og lyst sommerhus, beliggende i et område, hvor der er gode muligheder for naturoplevelser. Fra sommeren 2008 findes kunstig soppestrand ved Stauning Havn (velegnet til børn).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stauning


Stauning er en landsby i Vestjylland, beliggende ved Ringkøbing Fjord ca. 8 kilometer vest for Skjern. Landsbyen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og tilhører Region Midtjylland.

I Stauning ligger Stauning Kirke, der har en tilhørende præstegård fra 1789. Nær landsbyen ligger Stauning Flyveplads, hvor muséet Dansk Veteranflysamling holder til.

Ringkøbing Fjord er en lavvandet fjord i Vestjylland, som skærmes af fra Vesterhavet af den lange tange Holmsland Klit. Kun ved Hvide Sande Kanal midt på tangen findes en sluse, hvor der er adgang til havet mod vest. Fjorden er ca. 30 km lang og 2-5 m dyb.

I det sydvestlige hjørne ligger fuglereservatet Tipperne og i det nordøstlige fjordbyen Ringkøbing. Ringkøbing Fjord har tidligere været ramt af iltsvind, men i dag findes der både planteliv og en fiskebestand i vandet.


Holmsland Klit er den 40 km lange og 1-2 km brede klittange, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet.


Video - Stauning Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !