Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stauning Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Stauning
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 148 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stauning Vestjylland Danmark

Dejligt, spændende og rummeligt sommerhus i træ, bygget i 2005, beliggende på en dejlig naturgrund ned til Ringkøbing Fjord, hvorfra naturen og udsigten over vandet kan nydes. Til huset hører en overdækket terrasse mod syd og en mod vest samt svalegang direkte mod vandet. Diverse havemøbler til rådighed. Trægulve overalt, dog klinkegulv i køkken, bryggers og entré. 2 lækre badeværelser, begge med opvarmet klinkegulv og bruseniche. Det ene er endvidere udstyret med 2-pers. spa og sauna. Moderne og velindrettet køkken med gulvvarme, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Stor opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, video og stereoanlæg med CD-afspiller. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse (computer skal medbringes), vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere 2 store hemse med TV; den ene med dobbeltseng og den anden med 2 sovepladser, udgang til svalegang samt hyggekrog, hvor I kan slappe af og nyde udsigten over fjorden. Sandkasse og gynge til børnene. Redskabsrum til rådighed. Et dejligt lyst og venligt sommerhus med en skøn beliggenhed for naturelskere. Der er sti nedenfor huset, hvor I kan gå en tur langs med fjorden. Besøg evt. Stauning Havn, hvor der er restaurant, hygge og atmosfære samt fra sommeren 2008 kunstigt anlagt soppestrand (velegnet for børn). I området er der gode fiskemuligheder og naturoplevelser, bl.a. fredet fuglereservat og Skjern Enge.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stauning


Stauning er en landsby i Vestjylland, beliggende ved Ringkøbing Fjord ca. 8 kilometer vest for Skjern. Landsbyen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og tilhører Region Midtjylland.

I Stauning ligger Stauning Kirke, der har en tilhørende præstegård fra 1789. Nær landsbyen ligger Stauning Flyveplads, hvor muséet Dansk Veteranflysamling holder til.

Ringkøbing Fjord er en lavvandet fjord i Vestjylland, som skærmes af fra Vesterhavet af den lange tange Holmsland Klit. Kun ved Hvide Sande Kanal midt på tangen findes en sluse, hvor der er adgang til havet mod vest. Fjorden er ca. 30 km lang og 2-5 m dyb.

I det sydvestlige hjørne ligger fuglereservatet Tipperne og i det nordøstlige fjordbyen Ringkøbing. Ringkøbing Fjord har tidligere været ramt af iltsvind, men i dag findes der både planteliv og en fiskebestand i vandet.


Holmsland Klit er den 40 km lange og 1-2 km brede klittange, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet.


Video - Stauning Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !