Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Stauning Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Stauning
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 68 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Stauning Vestjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ, bygget 1975 og senest moderniseret i 2007, beliggende på en ugeneret naturgrund med høje træer, kun 400 m fra Ringkøbing Fjord. Til huset hører såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler. Indvendigt er der trægulve overalt, dog gulvtæpper i værelser. Badeværelse med bruser og vaskemaskine. Stort køkken, som er kombineret med opholdsstuen og udstyret med bl .a. mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), radio og DVD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til de mindste feriegæster er der barnseng, høj barnestol og gynge. Fryser. Et hyggeligt sommerhus beliggende få min. gang fra den lille, hyggelige havn i Stauning, hvor der er kunstigt anlagt bade-/soppestrand, velegnet til børn. I området er der gode muligheder for naturoplevelser. Tag en tur til Skjern Å Dalen eller fuglereservatet Tipperne.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Stauning


Stauning er en landsby i Vestjylland, beliggende ved Ringkøbing Fjord ca. 8 kilometer vest for Skjern. Landsbyen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og tilhører Region Midtjylland.

I Stauning ligger Stauning Kirke, der har en tilhørende præstegård fra 1789. Nær landsbyen ligger Stauning Flyveplads, hvor muséet Dansk Veteranflysamling holder til.

Ringkøbing Fjord er en lavvandet fjord i Vestjylland, som skærmes af fra Vesterhavet af den lange tange Holmsland Klit. Kun ved Hvide Sande Kanal midt på tangen findes en sluse, hvor der er adgang til havet mod vest. Fjorden er ca. 30 km lang og 2-5 m dyb.

I det sydvestlige hjørne ligger fuglereservatet Tipperne og i det nordøstlige fjordbyen Ringkøbing. Ringkøbing Fjord har tidligere været ramt af iltsvind, men i dag findes der både planteliv og en fiskebestand i vandet.


Holmsland Klit er den 40 km lange og 1-2 km brede klittange, der afskærer Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet.


Video - Stauning Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !