Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skodbjerge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skodbjerge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 62 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skodbjerge Vestjylland Danmark

Rigtig dejligt beliggende enderækkehus i sten, totalt renoveret i 2009, med panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord fra både stue og soveværelse. Huset er i forbindelse med renoveringen blevet godt isoleret, hvilket reducerer strømomkostningerne. Til huset hører både øst-og vestvendte terrasser med diverse havemøbler. Huset er indrettet med tæpper på gulvene i stuen og på værelserne. Opvarmet klinkegulv i køkken og gang. Nyt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Nyt køkken med keramiske kogeplader, varmluftovn og opvaskemaskine. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, som er udstyret med bl.a. TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser er fordelt på et stort soveværelse med dobbeltseng og udgang til terrassen, et soveværelse med egen indgang og dobbeltseng, samt dobbelt sovesofa i stuen. Desuden vaskemaskine og stor fryser samt 2 cykler til fri afbenyttelse. Et hyggeligt sommerhus med en fantastisk dejlig beliggenhed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skodbjerge
Video - Skodbjerge Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !