Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skodbjerge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skodbjerge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 5 Soverum    
Areal 90 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 850 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skodbjerge Vestjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i sten med stråtag fra 1967, moderniseret i 2006. Huset ligger på en stor klitgrund i rolige omgivelser og med udsigt over fjorden fra grunden. Til huset hører en ugenert og afskærmet terrasse med havemøbler. Indvendig er der trægulve, malede vægge og trælofter. Renoveret badeværelse (2006) med 2-pers. spa, bruseniche og gulvvarme. Godt indrettet køkken med varmluftsovn og fryser. Opholdsstue med brændeovn, TV, DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Endvidere opholdsstue på 1. sal med TV med parabol (digital), DVD-afspiller og en skøn udsigt over klitområdet. Gratis ADSL-internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). De 5 sovepladser er fordelt på 2 værelser, begge med dobbeltseng samt 1 soveplads i gang på 1. sal. Et godt sommerhus, beliggende i et naturskønt område med gode muligheder for gåture. Bemærk: Katte ikke tilladt.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skodbjerge
Video - Skodbjerge Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !