Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skodbjerge Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skodbjerge
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 49 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 1400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skodbjerge Vestjylland Danmark

På en klitgrund ligger dette lille sommerhus i sten, renoveret 1998. Fra såvel hus som grund er der kig til fjorden. Til huset hører stor åben terrasse. Indvendig er der gulvtæpper, trælofter, dels sten- dels trævægge. Huset er indrettet med badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Det funktionelle køkken er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn. Opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller, radio med CD-afspiller og TV med parabol (digital). Husets 4 sovepladser fordeler sig på 1 værelse med dobbeltseng og 1 værelse med etageseng. Garage. Et sommerhus med en god beliggenhed og velegnet til den lille familie. Få trapper fører op til huset.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skodbjerge
Video - Skodbjerge Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !