Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skaven Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skaven Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 110 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 350 Afstand til indkøb 600 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skaven Strand Vestjylland Danmark

Kun 350 m fra Ringkøbing Fjord, hvor der er mulighed for at fiske og windsurfe, i rolige og naturskønne omgivelser, frit ud til markerne, ligger dette dejlige rummelige sommerhus. Huset er bygget i træ i 2007, og det ligger på en naturgrund, hvor der er sandkasse og gynge samt gode muligheder for leg og boldspil. Skønt terrasseareal, såvel åben som overdækket, med havemøbler. Opvarmet klingegulv overalt, dog gulvtæppe i værelser. Lækkert badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. dampkabine og 8-pers. standvandsspa samt direkte adgang til sauna. Desuden gæstetoilet. Moderne og godt indrettet køkken med div. hjælpemidler, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Lys, venlig og hyggeligt indrettet opholdsstue med god plads, hvor der er brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum: 2 med dobbeltseng (elevationssenge) og 1 med 2 enkeltsenge. TV i alle soverummene. Alkove med 2 sovepladser, også et godt sted at ligge og slappe af og læse en god bog. Til de mindste feriegæster findes der Playstation1, PC med diverse spil, barneseng og høj barnestol. Vaskemaskine og tørretumbler til rådighed. Et moderne sommerhus, som ligger i et område, hvor der er mulighed for lystfiskeri i Put & Take sø eller i Skjern å. I området findes desuden badestrand, legeplads, restaurant, grillbar og kiosk (bemærk der er begrænsede åbningstider i vinterperioden).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skaven Strand


Skaven er beliggende ved østsiden af Ringkøbing Fjord. Her finder du frisk fjordluft, hyggeligt havnemiljø og en skøn strand. Skaven Strand er kendt og foretrukket af mange som sætter pris på, at holde ferie i rolige omgivelser.
Udpræget ferie- og rekreativt område med en lille grill/cafeteria og en restaurant og hotel.

Der er sandstrand ved Skaven Strand. Det er muligt at bade op langs hele fjorden, dog er strandene ikke så brede som ved Vestkysten. Vandet er lavt og stranden er derfor ideel til børnefamilier.

Ved Skaven Strand kan I nyde den vilde og uberørte jyske natur langs fjorden eller langs en natursti, som fører hele vejen til Bork Havn.
Strandbredden nedenfor Skaven Strand er sandstrand, men ellers findes der siv, krat og rørbevoksning langs kysten, dette tiltrækker fuglene og giver et rigt fugleliv.

Fjorden er her særdeles velegnet for windsurfing, og stedet har tidligere været vært for mesterskaber indenfor windsurfing.
Ca. 25 km fra Skaven Strand ligger Vesterhavet og bl.a. Nymindegab Strand, hvor I finder de lange, fine sandstrande med klitter og Blåt Flag.Video - Skaven Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !