Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skaven Strand Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skaven Strand
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 167 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 300 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skaven Strand Vestjylland Danmark

Eksklusivt sommerhus i sten med spa og sauna, bygget i 2005, beliggende på en naturgrund blot 600 m fra fjorden. Stort, dejligt og delvist overdækket terrasseareal med havemøbler. Fra stuen er der flere udgange til terrasserne. Indvendigt er huset holdt i lyse farver med vandskurede vægge og ludbehandlede lofter. Gulvtæpper i soverum, ellers opvarmede klinkegulve. 2 badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er udstyret med 2-pers. spa og adgang til sauna. Moderne og veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Spise/opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, surroundsoundanlæg samt stereoanlæg med CD-afspiller. Skøn udestue med stort vinduesparti mod syd. 4 gode soveværelser; 2 med dobbeltseng og 2 med hver 2 enkeltsenge. TV i 2 af soverummene samt PLAYSTATION2 i det ene. Kontor. Vaskemaskine og tørretumbler. Barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Gratis sengelinned (håndklæde og viskestykker er ikke inkl.).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skaven Strand


Skaven er beliggende ved østsiden af Ringkøbing Fjord. Her finder du frisk fjordluft, hyggeligt havnemiljø og en skøn strand. Skaven Strand er kendt og foretrukket af mange som sætter pris på, at holde ferie i rolige omgivelser.
Udpræget ferie- og rekreativt område med en lille grill/cafeteria og en restaurant og hotel.

Der er sandstrand ved Skaven Strand. Det er muligt at bade op langs hele fjorden, dog er strandene ikke så brede som ved Vestkysten. Vandet er lavt og stranden er derfor ideel til børnefamilier.

Ved Skaven Strand kan I nyde den vilde og uberørte jyske natur langs fjorden eller langs en natursti, som fører hele vejen til Bork Havn.
Strandbredden nedenfor Skaven Strand er sandstrand, men ellers findes der siv, krat og rørbevoksning langs kysten, dette tiltrækker fuglene og giver et rigt fugleliv.

Fjorden er her særdeles velegnet for windsurfing, og stedet har tidligere været vært for mesterskaber indenfor windsurfing.
Ca. 25 km fra Skaven Strand ligger Vesterhavet og bl.a. Nymindegab Strand, hvor I finder de lange, fine sandstrande med klitter og Blåt Flag.Video - Skaven Strand Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !