Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Skarrild Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Skarrild
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 95 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 25000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Skarrild Vestjylland Danmark

Hyggelig ferielejlighed fra 1975, indrettet i en tidligere lade på et nedlagt landbrug. (Ejer bor i nabohuset). Ejendommen ligger på en meget stor natur-/skovgrund med flere søer - bl.a. privat fiskesø med ørreder. Der skal betales et beløb pr. kg. fisk I fanger. Som lejere af lejligheden har I desuden 500 m gratis fiskeret i Skjern Å (fredet fra den 15/9 til den 31/3) incl. det I fanger. Til lejligheden hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med tæpper. Pudsede murstensvægge og ligeledes murstenslofter. Badeværelse med flisegulv, bruseniche og vaskemaskine. Køkkenet er bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine. Den hyggelige opholdsstue indeholder radio med CD-afspiller og TV med parabol (digital). 2 soverum; 1 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Desuden 2 sovepladser i opholdsstuen. Til børnene er der sandkasse, gynge og legehus på grunden. Huset er opvarmet vha. centralvarme. Robåd til rådighed.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Skarrild
Video - Skarrild Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !