Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sdr. Nissum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sdr. Nissum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 72 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sdr. Nissum Vestjylland Danmark

Dette sommerhus i sten med stråtag ligger på en naturgrund kun 150 fra Nissum fjor, hvor der er en lille hyggelig havn og 500 m fra huset er der mulighed for badning. Huset er bygget i 1972 og renoveret i 2004. Til huset hører åben terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt er trægulv i stue og køkken og tæpper på værelserne. Vægge og lofter er beklædt med træ. Nyt badeværelse (2009) med gulvvarme og bruseniche. Åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine og vaskemaskine. Opholdsstue med brændeovn, DVD-afspiller, TV med parabol (digital) og stereoanlæg med CD-afspiller. 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere hems med 2 sovepladser. I huset er der installeret varmepumpe/klimaanlæg, hvilket reducerer varmeudgiften og forbedrer indeklimaet. Til børnene er der barnseng og høj barnestol samt sandkasse og gynge. Et virkeligt hyggeligt sommerhus på alle årstider beliggende i et område med mange attraktioner.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sdr. Nissum


Sønder Nissum er en hyggelig landsby i Nordvestjylland. Sønder Nissum er beliggende nær Vesterhavet og Nissum Fjord 10 kilometer syd for Thorsminde. Fra byen er der 33 kilometer mod øst til Holstebro og 31 kilometer mod syd til Ringkøbing.

Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Holstebro Kommune. Sønder Nissum er beliggende i Sønder Nissum Sogn.Video - Sdr. Nissum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !