Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sdr. Nissum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sdr. Nissum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 88 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 2500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sdr. Nissum Vestjylland Danmark

Dejligt og velholdt sommerhus i sten, 1974/1997, med sauna og solarium. Huset ligger på en børnevenlig naturgrund med græs, buske og træer kun 100 m fra fjorden og få minutters kørsel fra Vesterhavet. Overdækket terrasse med havemøbler. Væggene er dels af sten, dels af træ. Lofterne er beklædt med fyrrustik. Gulvtæpper, dog vinylgulv i køkken. Dejligt badeværelse med bruseniche og flisegulv. Herfra er der direkte adgang til husets sauna. Veludstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn og fryser. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg og TV med parabolantenne. Endvidere er huset udstyret med vaskemaskine, solarium, barneseng og høj barnestol. På grunden er der sandkasse og gynge til børnene samt carport og redskabsrum.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sdr. Nissum


Sønder Nissum er en hyggelig landsby i Nordvestjylland. Sønder Nissum er beliggende nær Vesterhavet og Nissum Fjord 10 kilometer syd for Thorsminde. Fra byen er der 33 kilometer mod øst til Holstebro og 31 kilometer mod syd til Ringkøbing.

Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Holstebro Kommune. Sønder Nissum er beliggende i Sønder Nissum Sogn.Video - Sdr. Nissum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !