Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sdr. Nissum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sdr. Nissum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 52 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 100 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sdr. Nissum Vestjylland Danmark

Dejligt, mindre sommerhus i sten, bygget 1971 og nænsomt renoveret 2000, beliggende på en naturgrund kun 100 m fra Nissum Fjord i området Nørhede. Til huset hører en stor, åben sydvendt terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt fremstår huset lyst og venligt. Vægge og lofter er beklædt med dels lyse træpaneler, dels hvidmalede sten. Gulv i stue og værelser er belagt med lyst trælaminat, mens der er klinker i gang, badeværelse og køkken. Mindre badeværelse med bruseniche. Det dejlige, lyse køkken står i åben forbindelse med spiseafdelingen og er bl. a. udstyret med komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Opholdsstuen er kombineret med køkken/alrum og indrettet med en dejlig hjørnesofa, brændeovn, TV med parabol (analog) samt stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser med hver 2 enkeltsenge. Til de mindste feriegæster er der barneseng, høj barnestol og sandkasse. Stort redskabsrum til rådighed. Alt i alt et skønt sommerhus til den lille familie, der ønsker at holde en afslappende ferie i området omkring Nissum Fjord - et område, der kun ligger få km fra Vesterhavet og egner sig fremragende til lange vandre- og cykelture.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sdr. Nissum


Sønder Nissum er en hyggelig landsby i Nordvestjylland. Sønder Nissum er beliggende nær Vesterhavet og Nissum Fjord 10 kilometer syd for Thorsminde. Fra byen er der 33 kilometer mod øst til Holstebro og 31 kilometer mod syd til Ringkøbing.

Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Holstebro Kommune. Sønder Nissum er beliggende i Sønder Nissum Sogn.Video - Sdr. Nissum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !