Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Sdr. Nissum Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Sdr. Nissum
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 4 Soverum    
Areal 50 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 1000 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Sdr. Nissum Vestjylland Danmark

Hyggeligt, lille sommerhus i sten, bygget i 1985, beliggende på en dejlig, ugeneret og fredelig natur-/havegrund i et pænt, veludbygget sommerhusområde. I området er der gode bade- og fiskemuligheder, og man kan gå en tur i den smukke natur. Til huset hører såvel en dejlig, sydvendt, overdækket terrasse som en åben terrasse med havemøbler. Indvendigt er der gulvtæpper, hvidmalede vægge samt trælofter. Badeværelse med bruseniche. Det nyere køkke er bl.a. udstyret med varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Pæn opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital) og stereoanlæg. Vaskemaskine til rådighed. Husets sovepladser fordeler sig på 1 soverum med dobbeltseng samt en dobbelt sovesofa i stuen. Et hyggeligt sommerhus til den lille familie.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Sdr. Nissum


Sønder Nissum er en hyggelig landsby i Nordvestjylland. Sønder Nissum er beliggende nær Vesterhavet og Nissum Fjord 10 kilometer syd for Thorsminde. Fra byen er der 33 kilometer mod øst til Holstebro og 31 kilometer mod syd til Ringkøbing.

Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Holstebro Kommune. Sønder Nissum er beliggende i Sønder Nissum Sogn.Video - Sdr. Nissum Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !