Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Lønne Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Lønne
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 65 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 3000 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Lønne Vestjylland Danmark

På en skov-/naturgrund ligger dette pæne sommerhus i træ med sauna, bygget i 1976 og renoveret i 1994. Til huset hører et stort såvel åbent som overdækket terrasseareal med havemøbler og liggestole. Huset er indrettet med et badeværelse med bruseniche, et funktionelt køkken med mikrobølgeovn, varmluftovn, fryser og opvaskemaskine. Velindrettet opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg, video, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). 3 soverum; 1 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge og 1 med køjeseng. Herfra er der adgang til husets sauna. Til familiens yngste er der barneseng, høj barnestol, sandkasse og gynge. Et godt sommerhus, beliggende i et dejligt område, hvor I har mulighed for at vandre i klit- og skovområder, besøge Tipperne - en af de vigtigste rastepladser for trækfugle i Danmark eller bade ved Vesterhavet. Huset ligger desuden i gåafstand fra feriecentret SeaWest med adgang til bl.a. stort badeland, bowling og indkøbsmuligheder.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Lønne
Video - Lønne Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !