Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Klegod Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Klegod
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 124 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Klegod Vestjylland Danmark

Dette eksklusive luksussommerhus ligger i et meget kuperet og naturskønt klitområde, kun 500 m fra Vesterhavet. Huset er bygget i 2007 og ligger på en fantastisk stor klitgrund, hvor man fra toppen af klitten kan nyde udsigten over fjorden, Vesterhavet og klitlandskabet. Huset er omkranset af et stort terrasseareal med diverse havemøbler og gode læforhold, hvor I kan nyde solen hele dagen. Den ene terrasse er overdækket og yderst velegnet til hyggelige grillaftener. Indvendig er der opvarmet klinkegulv overalt, dog trægulv på værelserne. 2 lækre badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Det ene er endvidere indrettet med 2-pers. spa og adgang til saunaen og det andet er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Flot og velfungerende køkken/alrum med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og fryser. Smagfuldt indrettet opholdsstue med flotte møbler, brændeovn, 32" TV med parabol (digital), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og surroundsoundsystem. Fra stuen kan man endvidere nyde udsigten over klitterne. Husets sovepladser fordeler sig på 4 gode soveværelser med god skabsplads: 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Ekstra TV på alle værelser. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes) samt kombineret fax/printer/kopimaskine/scanner (til enkeltblanketter) til rådighed. Barneseng, høj barnestol, Playstation2, gynge og sandkasse til børnene. Endvidere forefindes solarium. Sammen med nøglen til huset udleveres en underholdningspakke med 10 CD-titler, 10 DVD-film samt 5 spil til Playstation2. Et pragtfuldt, energivenligt og særdeles velindrettet luksussommerhus til en uforglemmelig ferie. Huset har en særdeles skøn beliggenhed i et område, der byder på skønne naturoplevelser og aktivitetsmuligheder. Tag en tur til badebyen Søndervig med bl.a. restauranter, stort supermarked, små butikker, bowling- og fitnesscenter. I kan også besøge fiskeribyen Hvide Sande, hvor der er gode fiskemuligheder samt en hyggelig stemning på havnen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i KlegodStranden
Klegod som ligger mellem badebyen Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, er et feriemekka for mange turister.
Dyrk sommerlivet på Klegod Strand, nyd den særprægede og dejlige natur i klitterne og deltag i et kæmpe udvalg af ferieaktiviteter i området. Nærmeste nabo er feriebyen Nørre Lyngvig hvor I bl.a. kan opleve det smukke vartegn Nr. Lyngvig fyr.

Nr. Lyngvig Fyr
Nr. Lyngvig Fyr er beliggende i et smukt fredet naturområde på 282 hektar med spændende dyreliv og bevoksning. Fyret er en arbejdsplads hvor fyrpasseren selv bor.
Man skal benytte stianlæget i området og i øvrigt følge de regler, der er for færdsel i klitter og klitplantager. Der er mulighed for at komme op i fyret og opleve den storslåede udsigt over området.

Holmsland Klit er elsket af turister for den enestående smukke og dejlige natur. De høje klitter i hedelandskabet, den kilometerlange hvide sandstrand, med rig mulighed for solbadning og strandaktiviteter, og det friske vesterhav og fjord. Netop beliggenheden mellem Vesterhavet på den ene side og fjorden på den anden, har skabt ideelle betingelser for masser af vandsportsaktiviteter.

Hvide Sande huser windsurfing-centret Westwind med egen surfskole, og her kan du lære forskellige surfgrene bl.a windsurfing, kitesurfing og padlesurfing.
KABELPARK er en kabeldreven vandski- & wakeboardbane smukt beliggende på Ringkøbing Fjord, ved Aqua Sports Zone i Hvide Sande. Vandski og wakeboard på kabel er lige til at gå til, og I ka' køre (og ha' det skægt) sammen uanset evner og niveau.

Der findes mange muligheder for lystfiskeri i Vesterhavet, fjorden og i områdets Put & Take fiskeparker. Ligeledes arrangeres der havfisketure fra havnen i Hvide Sande.

Hele området i Klegod og omkring Holmsland Klit ved Vestkysten og fjorden er præget af de mange smukt beliggende sommerhuse, hvoraf mange udlejes af lokale og landsdækkende feriehusudlejningsbureaer samt privat sommerhusudlejning.

Holmsland Klit byder på et stort udvalg af sommerhuse, feriehuse, ferielejligheder, hoteller, campingpladser og et vandrerhjem.


Video - Klegod Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !