Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Jegum Ferieland Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Jegum Ferieland
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 132 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 400 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Jegum Ferieland Vestjylland Danmark

Flot, eksklusivt sommerhus i træ, bygget i 2007. Huset er smagfuldt indrettet med klassiske møbler og ligger på en dejlig, læfyldt havegrund, der er omkranset af træer, med kort afstand til centerområdet med cafeteria og legeplads. Flisebelagt indkørsel. Til huset hører såvel overdækket som stor, åben terrasse med diverse gode havemøbler. Indvendigt er der trælofter, dels klinkegulve og dels trægulve samt dels trævægge og dels vandskurede vægge. 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruseniche. Det ene er endvidere udstyret med en skøn 5-pers. spa (standvand) og sauna. Det åbne køkken er bl.a. udstyret med fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine, komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Den lyse opholdsstue med store vinduespartier og udgang til den overdækkede terrasse er indrettet med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller, video og stereoanlæg med CD-afspiller. Gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Sovepladserne fordeler sig på 4 soverum; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Barneseng, høj barnestol, gynge og sandkasse til børnene. God carport og redskabsrum til rådighed. Et virkelig skønt sommerhus på alle årstider. Bemærk: Gratis Bowling i Varde Fritidscenter - 1 time om dagen (banen bestilles dagen før).

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jegum Ferieland


Jegum Ferieland er et fredeligt feriehusområde med 750 sommerhuse, beliggende lidt nord for Vrøgum tæt ved Oksbøl.

I området findes restaurant, indkøbsmuligheder, minigolf, tennisbaner samt en stor legeplads.

De afmærkede cykel-og vandrestier giver gode muligheder for at opleve det naturskønne område.

Jegum Ferieland ligger midt i et af Danmarks største rekreative områder, hvorfra der kun er 10-12 km til de allerbedste badestrande.
Den nærmeste strand er Børsmose, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden.
Med Jegum som centrum kan man vælge Skallingen, Blåvand, Vejers, Grærup eller Henne Strand efter ønske og behov.

Fra Jegum er der kun 5 km til den moderne svømmehal med sauna i Oksbøl.
Der er kun 60 km til Legoland, og med 30 km til Esbjerg og 15 km til Varde er der gode muligheder for andre aktiviteter og oplevelser.

Video - Jegum Ferieland Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !