Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Jegum Ferieland Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Jegum Ferieland
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 135 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 100 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Jegum Ferieland Vestjylland Danmark

Dette eksklusive sommerhus er opført i træ i 2005 og er smagfuldt indrettet med alle tekniske faciliteter. Huset ligger centralt i det dejlige Jegum Ferieland med kort afstand til centerområdet med cafeteria, legeplads og indkøbsmuligheder. Der er såvel overdækket som stor åben terrasse med gode havemøbler og solsenge. Indvendig er der dels klinkegulve, dels trægulve. Vægge og lofter er beklædt med træ. I huset findes der 2 dejlige badeværelser med gulvvarme og bruseniche - det ene er endvidere indrettet med en skøn 5-pers. spa (standvand) samt direkte adgang til saunaen. Det andet badeværelse er udstyret med sandwich-solarium. Huset er møbleret med klassiske, smukke møbler, og i forbindelse med det åbne køkken er der bar med barstole. Køkkenet er udstyret med bl.a. fryser, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. I opholdsstuen er der brændeovn, surroundsound-anlæg, 37" fladskærms-TV med parabol (digital) samt Nintendo Wii og stereoanlæg med DVD-afspiller. Sovepladserne er fordelt på 4 soveværelser: 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. I det mindste værelse findes endvidere 26" fladskærms-TV med DVD-afspiller og i et andet værelse 32" fladskærms-TV med DVD-afspiller. Huset har et meget praktisk bryggers med vaskemaskine, tørretumbler og adgang til husets kontor med gratis ADSL-internetforbindelse (egen computer skal medbringes), kombineret fax/printer/scanner samt diverse kontorudstyr. Til de små feriegæster er der sandkasse og gynge, barneseng og høj barnestol til rådighed. God carport med redskabsrum til disposition. Et virkelig skønt sommerhus på alle årstider.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jegum Ferieland


Jegum Ferieland er et fredeligt feriehusområde med 750 sommerhuse, beliggende lidt nord for Vrøgum tæt ved Oksbøl.

I området findes restaurant, indkøbsmuligheder, minigolf, tennisbaner samt en stor legeplads.

De afmærkede cykel-og vandrestier giver gode muligheder for at opleve det naturskønne område.

Jegum Ferieland ligger midt i et af Danmarks største rekreative områder, hvorfra der kun er 10-12 km til de allerbedste badestrande.
Den nærmeste strand er Børsmose, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden.
Med Jegum som centrum kan man vælge Skallingen, Blåvand, Vejers, Grærup eller Henne Strand efter ønske og behov.

Fra Jegum er der kun 5 km til den moderne svømmehal med sauna i Oksbøl.
Der er kun 60 km til Legoland, og med 30 km til Esbjerg og 15 km til Varde er der gode muligheder for andre aktiviteter og oplevelser.

Video - Jegum Ferieland Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !