Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Jegum Ferieland Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Jegum Ferieland
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 158 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 12000 Afstand til indkøb 200 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Jegum Ferieland Vestjylland Danmark

Skønt luksussommerhus i træ med pool, stor 6-pers. spa og sauna. Huset er opført i 1993 og ligger på en naturgrund i Jegum Ferieby, hvor der er mulighed at spille tennis, lege på den fælles legeplads og købe ind. Til huset hører dejlig stor åben terrasse med diverse havemøbler samt stor græsplæne, hvor der er gode muligheder for fritidsaktiviteter. Indvendigt er lofter og vægge beklædt med lyst ludbehandlet træ. Trægulve i alle værelser, klinker i køkken, stue/opholdsrum, pool-afdeling og badeværelse. Den store pool-afdeling indeholder en stor pool (4x6x1,4 m), 6-pers. spa samt direkte adgang til husets ene badeværelse med gulvarme og saunaen. Huset indeholder yderligere et badeværelse med bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler. Veludstyret køkken med bl.a. mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Den store opholdsstue er udstyret med brændeovn, TV med parabol (digital), video og stereoanlæg med CD-afspiller. 4 rummelige soverum med god skabsplads; 3 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Barneseng og høj barnestol til rådighed. På grunden er der sandkasse og gynge til de yngste. Et skønt luksussommerhus i et område med mange aktivitets muligheder. Indenfor kort køreafstand findes bl.a. badeland, 18 hullers golfbane og put & take sø.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i Jegum Ferieland


Jegum Ferieland er et fredeligt feriehusområde med 750 sommerhuse, beliggende lidt nord for Vrøgum tæt ved Oksbøl.

I området findes restaurant, indkøbsmuligheder, minigolf, tennisbaner samt en stor legeplads.

De afmærkede cykel-og vandrestier giver gode muligheder for at opleve det naturskønne område.

Jegum Ferieland ligger midt i et af Danmarks største rekreative områder, hvorfra der kun er 10-12 km til de allerbedste badestrande.
Den nærmeste strand er Børsmose, hvor der kan køres med bil helt ned på strandbredden.
Med Jegum som centrum kan man vælge Skallingen, Blåvand, Vejers, Grærup eller Henne Strand efter ønske og behov.

Fra Jegum er der kun 5 km til den moderne svømmehal med sauna i Oksbøl.
Der er kun 60 km til Legoland, og med 30 km til Esbjerg og 15 km til Varde er der gode muligheder for andre aktiviteter og oplevelser.

Video - Jegum Ferieland Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !