Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 105 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 4000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

I det naturskønne Houvig, kun 350 m fra Vesterhavet, ligger dette flotte luksussommerhus. Huset er bygget i træ i 2005 og ligger på en natur-/klitgrund. Dejligt, stort, afskærmet terrasseareal med diverse havemøbler. Opvarmet klinkegulv overalt, dog trægulv på værelserne. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, 2-pers. spa, TV og direkte adgang til saunaen. Gæstetoilet. Moderne og veludstyret køkken med komfur med keramiske kogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser. Smagfuldt møbleret og hyggeligt indrettet opholdsstue med brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Sovepladserne er fordelt på 3 gode soveværelser; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Ekstra TV på 2 af værelserne. Desuden alkove med 2 sovepladser i stuen. Entre med vaskemaskine og tørretumbler. Desuden forefindes gratis trådløs internetforbindelse (egen computer skal medbringes). Huset er udstyret med energibesparende varmepumpe. Et moderne, lyst og venligt sommerhus beliggende i et område, hvor der er gode muligheder for gåture i den skønne natur. Gratis adgang til Beach Bowl i Søndervig, hvor bowlingbanerne, fitnesscentret og tennisbanen kan benyttes gratis. Endvidere 30 min. fri internetadgang. I Søndervig, som ligger ca. 5 min. kørsel fra huset findes desuden supermarked, restauranter, små butikker, bowling, golfbane m.m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig ferie
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !