Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 120 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 200 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Beliggende i det naturskønne Houvig, kun 200 m fra Vesterhavet finder I dette flotte arkitekttegnede luksussommerhus i sten med stråtag, 2004, på en dejlig, kuperet klitgrund mellem fjord og hav. Huset er omgivet af et stort, delvist overdækket terrasseareal med diverse havemøbler. Flot udsigt over klitlandskabet fra terrassen. Lyse, ludbehandlede trælofter, flotte vandskurede vægge og trægulve (gulvvarme i opholdsrum). I billardrum er der gulvtæppe. Lækkert badeværelse med skøn 2 pers. spa, dampkabine, telefon for indgående samtaler og stereoanlæg, gulvvarme samt adgang til husets sauna. Ekstra badeværelse ligeledes med bruseniche og gulvvarme. Moderne og velfungerende køkken med mikrobølgeovn, opvaskemaskine, fryser, varmluftovn, komfur med keramiske kogeplader og køleskab med isterningemaskine. Den hyggelige, lyse og velindrettede opholdsstue indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller og surroundsound-system samt hjemmebiograf i form af 32" TV (100 hertz, 16:9 format) med digital parabolreceiver (op til 150 programmer), DVD-afspiller, Playstation2 samt massagestol. 3 værelser med dobbeltseng (elevationssenge), TV og stereoanlæg med CD-afspiller.I annekset er der et værelse med 1 dobbeltseng (elevationsseng). Også her står der TV og stereoanlæg med CD-afspiller til rådighed. Desuden badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt billardrum med bar. På husets hjemmekontor kan der arbejdes i afstressende omgivelser og her er adgang til alle ønskelige faciliteter: Der forefindes kombineret fax/printer/kopimaskine/scanner (til enkeltblanketter), diverse kontorartikler samt gratis internetforbindelse via ADSL (egen computer medbringes). I kontoret er der også sandwich-solarium. Endvidere vaskemaskine, tørretumbler, barneseng og høj barnestol. Trampolin, gynge og sandkasse samt trappe op til udsigtspunkt med terrasse, hvorfra den fantastiske udsigt til hav og fjord kan nydes. Gratis adgang til Beach Bowl i Søndervig, hvor bowlingbanerne, fitnessentret og tennisbanen kan benyttes gratis. Endvidere 30 min. fri internetadgang. Bemærk: Huset opvarmes via el- og naturvarme.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig ferie
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !