Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 98 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 450 Afstand til indkøb 75 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Dejligt sommerhus i træ med indendørs og udendørs spa, bygget i 2000. Huset ligger på en skøn, ugenert og kuperet naturgrund med beplantning, kun 450 m fra Vesterhavet og få min. kørsel fra centrum i Søndervig. Terrasseareal med 5-pers. udendørs aqua4fun massage-spa (standvand) med konstant opvarmet vand (35-38 grader). Indvendig er der trægulve med løse tæpper. Dels malede vægge, dels trævægge samt flotte, skrånende trælofter. Flot badeværelse med 2-pers. spa, bruseniche, opvarmet flisegulv, vaskemaskine og direkte adgang til saunaen. Ekstra badeværelse, ligeledes med bruseniche og opvarmet flisegulv. Det velfungerende køkken indeholder bl.a. fryser, opvaskemaskine, varmluftovn, mikrobølgeovn og komfur med keramiske kogeplader. Hyggelig opholdsstue med brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, DVD-afspiller og TV med parabol (analog). 3 soveværelser; 2 med dobbeltsenge og 1 med 2 enkeltsenge. Hems med 2 gode sovepladser (ikke egnet til mindre børn). Desuden gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer medbringes), barneseng og høj barnestol til rådighed. På grunden er der legehus, sandkasse og gynge til børnene. Bemærk: Det anslåede ekstra elforbrug ved brug af udendørs spa ligger på DKK 300,- pr. uge om sommeren og DKK 600,- pr. uge om vinteren.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig ferie
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !