Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 100 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 250 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Kun få minutters gang fra Vesterhavet ligger dette hyggelige sommerhus i træ, bygget i 1990, på en stor natur-/klitgrund. Til huset hører skøn terrasse med havemøbler, hvorfra der er en god udsigt ud over klitlandskabet. Væggene og lofterne er beklædt med træ. Trægulve med løse tæpper, dog fliser i køkkenet og gangen. Skøn spa-afdeling med 2-pers. spa, opvarmet flisegulv, bruseniche og badeværelse. Fra spa-afdelingen er der direkte adgang til husets sauna. Den veludstyrede køkkenafdeling, som er kombineret med opholdsstuen, er bl.a. udstyret med mikrobølgeovn, fryser og opvaskemaskine. Opholdsstuen indeholder brændeovn, stereoanlæg med CD-afspiller, video, DVD-afspiller samt TV med parabol (digital). Til huset hører endvidere vaskemaskine, tørretumbler, solarium og ekstra fryser. 2 soveværelser med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng, og alkove med 2 sovepladser i stuen. Til de mindste er der gynge og sandkasse. Et hyggeligt sommerhus beliggende i et naturskønt område. Kun få min. kørsel til badebyen Søndervig.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !