Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 8 Soverum    
Areal 245 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 150 Afstand til indkøb 5000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

På en af Houvigs bedste klitgrunde, helt ud til et fredet område og med en enestående udsigt over det smukke fredede klitlandskab ligger dette charmerende og eksklusive, 3-længede luksussommerhus i sten og med stråtag med swimmingpool, spa og sauna, bygget i 1990 og totalrenoveret i 2004. Huset ligger blot 150 m fra dejlig badestrand og indeholder al tænkelig komfort. Det er bygget i kvalitetsmaterialer, hvilket fremgår såvel inde som ude. Til huset hører en stor lukket solgård samt en åben terrasse med diverse gode havemøbler. Indvendig er der trægulve, dog opvarmet klinkegulv i køkken-alrum, poolrum og på badeværelser. Vandskurede vægge og trælofter med synlige bjælker. Huset er indrettet med en lækker, stor swimmingpool-afdeling med swimmingpool (6x4x1,4 m) med modstrømsanlæg, hvor man kan motionere eller slappe af i den hjerteformede spa eller i saunaen. Fra pool-afdelingen er der adgang til 1 af husets 2 dejlige badeværelser med bruseniche og gulvvarme. Stort, moderne og veludstyret køkken/alrum med bl.a. minibar, opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser samt komfur med keramiske kogeplader og varmluftovn. Endvidere er huset indrettet med grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler. I huset er der 2 hyggelige, smagfuldt indrettede opholdsstuer med stilfulde møbler. I den ene er der brændeovn og B&O musikanlæg med CD-afspiller. I den anden stue findes 37" B&O fladskærm, DVD-afspiller med surroundsound-system. Der er B&O link-system i køkken, poolafdeling og i alle husets værelser. Endvidere parabol (digital). Huset er indrettet med 3 gode soveværelser med god skabsplads; 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenge. Endvidere mindre værelse med sovesofa og Playstation2. I 3 af værelserne er der B&O TV. Til de små feriegæster er der høj barnestol og barneseng. Huset er udstyret med gratis internetforbindelse via ADSL med trådløst netværk, fax/printer/kopimaskine og 3 telefoner (egen computer skal medbringes). 10 DVD-filmtitler, 10 CD-titler samt 5 spil til SONY PLAYSTATION2 udleveres sammen med nøglen. Huset opvarmes ved hjælp af olie. Stor dobbelt garage. Et flot luksussommerhus, som ligger i et naturskønt område, der er velegnet til gåture og ikke langt fra badebyen Søndervig, hvor der er butikker, restauranter, bowlingcenter, fitnesscenter, golfbane og fiskesøer m.m. Her finder I det perfekte sommerhus for såvel familien som for den, der ønsker at kombinere ferien med arbejde. Bemærk: Gratis adgang til Beach Bowl i Søndervig, hvor bowlingbanerne, fitnesscentret og tennisbanen kan benyttes gratis. Desuden 30 min. gratis internetadgang.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig ferie
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !