Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 7 Soverum    
Areal 86 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 600 Afstand til indkøb 150 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Højt beliggende på en kuperet natur/klitgrund finder I dette rummelige sommerhus i træ, bygget i 1961 og moderniseret i 1996, kun 600 m fra Vesterhavet. Huset er omgivet af et stort og skønt delvis overdækket terrasseareal med havemøbler, hvorfra der er en flot udsigt over omgivelserne. Indvendigt er lofter og vægge i træ, ligesom der er trægulv i køkkenet. Gulvtæpper. Lys og velindrettet spise- og opholdsstue med stort vinduesparti, TV med parabol (digital - DR1, DR2, TV2, DR Ramasjang, DR K og DR HD), video, DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Desuden gratis, trådløs internetforbindelse til rådighed (Computer skal medbringes). Velfungerende køkken med bl. a. varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og fryser samt pænt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 med 1 enkeltseng og 1 køjeseng. Yderligere er der 2 sovepladser i anneks. Høj barnestol og sandkasse til børnene. Et godt sommerhus hvor der er rig lejlighed til at opleve naturen.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !