Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 200 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 400 Afstand til indkøb 2000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

3,5 km nord for Søndervig i det naturskønne Houvig ligger dette sjældne, gamle herskabssommerhus fra 1912, præget af kunst, antikviteter og atmosfære, 400 m fra badestrand på en stor grund. Fra hus og grund er der vidtstrakt udsigt. Forår og efterår besøges markerne neden for huset af tusindvis af gæs og trækfugle. Huset er moderniseret med gode badeværelser, stort landkøkken og alle moderne bekvemmeligheder - båret af de gamle møbler, malerierne og hele indretningen. Huset emmer af historie og byder på store oplevelser for den kræsne gæst. Underetage med stort spisekøkken med varmluftovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine og vaskemaskine. Stor, flot pejsestue med fin spiseafdeling og elg over pejsen. Udgang til stor havestue med ølandsfliser. Fra pejsestuen er der adgang til biblioteksstue og herfra til musik-/fjernsynsstue med SAT-TV, stereoanlæg med CD- og DVD-afspiller. Gratis, trådløs ADSL-internetforbindelse (computer medbringes). Soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Fra pejsestuen fører en stor, svungen trappe op til 1. sal. Stort soveværelse med salon og 2 store enkeltsenge - samt meget fin udsigt. Forstue med skrivebord. Badeværelse med bruseniche og sauna.Endnu et soveværelse med dobbeltseng. Barneseng og høj barnestol. Trægulve med løse tæpper, dog gulvtæppe i et soveværelse og i baggang, korkgulv i køkkenet. Oliefyr. Bemærk: Ved samtidig leje af chaufførboligen (reg.nr. 22-0145) åbnes den store dobbeltport og der opnås: Udlejning optil 12 personer med fælles pool-afdeling samt hovedbygningens mange smagfulde stuer. Desuden glæden ved fællesskab - og alligevel at kunne være privat.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !