Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 130 Byggeår Husdyr tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 1500 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Hyggeligt sommerhus i træ og sten med stråtag, bygget i 1970 og løbende renoveret, beliggende på en natur-/klitgrund. Til huset hører 3 terrasser mod vest, øst og mod syd med diverse havemøbler på alle terrasser. Huset er indrettet med klinkegulv med løse tæpper. Badeværelse med bruseniche. Køkken med bl.a. fryser og mikrobølgeovn. I grovkøkkenet findes ekstra køleskab, miniopvaskemaskine og vaskemaskine. Køkkenet er kombineret med den ene af husets to opholdsstuer, som er udstyret med bl.a. TV med parabol (analog), DVD-afspiller, stereoanlæg med CD-afspiller og brændeovn. Desuden gratis internetforbindelse til rådighed (computer skal medbringes). Husets sovepladser er fordelt på 1 værelse med dobbeltseng og udgang til terrassen samt 2 værelser med hver 2 lave enkeltsenge på 1. sal. Til børnene er der gynger og høj barnestol. Fra grunden er der udsigt over Vesterhavet. Et rigtig hyggeligt og rummeligt sommerhus med en skøn beliggenhed i klitområdet ved Houvig, tæt på Holmsland Klit 18-hullers golfbane med både par-3 bane, golfskole og restaurant, samt Lodbjerg Hede Put & Take fiskesø. Der er endvidere kun 5 min. kørsel til Søndervig med bowlingcenter, badeland, forretninger og restauranter.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !