Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houvig Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houvig
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 6 Soverum    
Areal 85 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 300 Afstand til indkøb 3000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houvig Vestjylland Danmark

Skønt beliggende sommerhus i træ, renoveret i 1996, siden løbende moderniseret, senest i 2010 med nyt udvendig beklædning, vinduer og nye gulvtæpper. Huset ligger på en stor, kuperet klitgrund i rolige omgivelser, kun 300 m fra Vesterhavet. Herlig udsigt over klitterne fra huset og grunden. 3 åbne terrasser samt hyggelig udestue med opvarmet klinkegulv. Lyse trævægge og -lofter. Dels gulvtæpper, dels opvarmede klinkegulv. Godt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og gulvvarme. Fra badeværelset har man direkte adgang til saunaen. Moderne og veludstyret køkken (2005) med bl.a. opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser og komfur med keramiske kogeplader. I den hyggelige opholdsstue er der bl.a. brændeovn, stereoradio med CD-afspiller, DVD-afspiller og fladskærms-TV med parabol (digital). 2 soverum samt alkove med 2 sovepladser. Endvidere solarium, barneseng og høj barnestol. Der er installeret energibesparende varmepumpe. På grunden er der garage, gynge og sandkasse. Et dejligt vedligeholdt sommerhus og et skønt feriested - uanset årstiden. Ca. 5 min. kørsel til badebyen Søndervig, hvor der er stort moderne supermarked, spisesteder, spændende butikker m.m.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HouvigHouvig Strand
Feriestedet Houvig ved Vesterhavet på den jyske vestkyst, nord for Ringkøbing Fjord, byder på et naturskønt landskab og ferieaktiviteter for hele familien. Houvig strand er en dejlig bred sandstrand med hvide klitter, nord for badebyen Søndervig, som lægger op til solbadning, badedyr, snorkel, windsurfing, sandslotte og andre sommerglæder.

Stadil fjord og Ringkøbing fjord er ideelle til windsurfing og vandsport. Der er mulighed for at foretage dagligvareindbøb i Houvig by. Nærmeste nabobyer er Stadil, Søndervig og Ringbøbing.

Langs stranden findes der en del bunkers.
4 km nord for Søndervig ligger fæstningsanlæggget Kryle-Ringelnatterstillingen fra 2. verdenskrig. Det var et af tyskernes vigtigste anlæg. Fæstningen består af 50 bunkere og ca. 50 andre betonanlæg, som fungerede som en del af tyskernes atlantvold med kanoner, antiluftsskyts og maskingeværsbunkere o.s.v. Omkring fæstningen var der endvidere store minefelter og pigtrådsspærringer.

Sommerhusene i Houvig ligger flot placeret i klitterne og det smukke landskab ved Vestkysten. Udlejning af sommerhus foregår gennem sommerhusbureau eller ved privat sommerhusudlejning i Houvig.


Video - Houvig Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !