Internettets mødested for lejere og udlejere af sommerhuse og andre ferieboliger Nettstedet for alle som vil leie ut privat feriehus/feriebolig eller som søker privat bolig til ferieopphold Webbsajten som presenterar stugor och semesterhus. Vermittlung zwischen Mietern und Ferienhausbesitzern im Internet. The place on the internet where renters and owners of vacation homes meet.
 
 
 TILBUD !     UDLAND
 
 
KORT
SØG
UDLAND
INFO
TILBUD !
LINKS
UDLEJER
Webmaster
  

Sommerhus til leje Houstrup Danmark - Sommerhusudlejning af bureau


Danmark Vestjylland Houstrup
Sol og Strand: hjemmeside
Beskrivelse
Fotos
Priser/kalender
Printervenlig side
e-mail
Booking
Antal personer 11 Soverum    
Areal 178 Byggeår Husdyr ikke tilladt  
Afstand til badestrand 2500 Afstand til indkøb 1000 Afstand til spisested

Feriehus til udlejning Houstrup Vestjylland Danmark

Ved en af de største naturområder langs Jyllands Vestkyst, Houstrup Strand, ligger dette pragtfulde swimmingpoolhus i 2 etager, opført i 1995 i sten med stråtag. Sommerhuset ligger på en 1890 m2 stor naturgrund med mange muligheder. Der er findes gynge og sandkasse til de yngste. I tilknytning til huset findes en 70 m2 stor terrasse med diverse havemøbler. Indvendigt har dette topklasse sommerhus lyse ludbehandlede lofter, hvidmalede vandskurede vægge, samt klinker i køkken/spisestue, i soverum i stueetagen er der gulvtæpper og på 1. sal er der trægulve. I den store pool-afdeling danner poolen (3 x 6 x 1,4 m) med modstrømsanlæg og den lille børnepool centrum. Ydermere er der en stor 6.pers. spa og direkte adgang til husets sauna. I tilknytning til pool-afdelingen findes 1 af husets 2 badeværelser. Begge badeværelser er indrettet med bruseniche og gulvvarme. Det veludstyrede køkken har bl.a. fryser, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. I den lyse opholdsstue findes brændeovn, TV med fællesantenne, video, DVD-afspiller samt stereoanlæg med CD-afspiller. Yderligere forefindes ekstra TV, vaskemaskine, tørretumbler, solarium, høj barnestol og barneseng i huset. I området findes bl.a. 18 hullers golfbaner, vandland, put and take og mulighed for lystfiskeri.

Swimmingpool Spa Sauna Solarium Badekar Bruser Køleskab Fryser Komfur Microovn Opvaskemaskine Kaffemaskine
Farve-TV Video Parabol Stereo-anlæg Telefon Brændeovn/pejs Grill Vaskemaskine Tørretumbler Garage/Carport CyklerFerie i HoustrupHoustrup ferie
Houstrup er et naturrigt sommerhusområde i fredfyldte omgivelser, der ligger lige op til den smukke Blåbjerg Klitplantage som er et stort fredet naturområde med pragtfulde klitter, blå søer, lyngklædte hedearealer og varieret skov.

Henne Strand by som ligger tæt på Houstrup har et væld af butikker og shoppingmuligheder, bl.a. tøj, sko, brugskunst, ravsliberi og daglivarebutikker. Butikkerne ligger på hovedgaden med et hyggeligt centralt placeret torv hvor man kan sætte sig og nyde livet.

Den 16 km lange badestrand på vestkysten er en af europas fineste og reneste badestrande. Her kan hele familen dyrke aktiviteter eller slappe af ved de bløde sandklitter. Stranden er skabt til både badeliv, spadsereture og drageflyvning.
I sommerperioden er der livreddertårne på stranden.

Der er mange afmærkede vandre- og cykelstier i den smukke hede og klitnatur. Blåbjerg Klitplantage ligger i gå- eller cykelafstand fra Houstrup.
Det blå Bjerg, Blåbjerg, som plantagen har navn efter, er landets højest beliggende klit med toppen 64 meter over havet. Kun den øverste del er flyvesand, der hviler på en bakke. Blåbjerg fungerede tidligere som sømærke, fordi det tydeligt kunne ses fra havet. Bjerget har sit navn, fordi det på afstand ligner et fjernt, blåt bjerg.

I nærheden finder I Ringkøbing fjord, Varde, Esbjerg, golfbane og mulighed for lystfiskeri. I dette område findes en fantastisk varieret natur. Her er hav og klitter, fjord, hede og plantage.

Sommerhuse i Houstrup ligger primært i de charmerende hedelandskaber. Der findes en del lokale feriehusudlejningsbureauer. Privat sommerhusudlejning er også en mulighed for en billig ferie.


Video - Houstrup Vestjylland
Sommerhuse, hytter, feriehuse og andre ferieboliger i hele Danmark, Skandinavien & Europa til leje - Sidste-minuts tilbud & online booking.
Feriehusformidling af privat sommerhus, fritidshus, feriebolig eller ferielejlighed til din sommerhusferie - Vi ønsker dig en god ferie !